Petrecerea de Revelion a fost anulată la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii vor dezbate valoarea subvenntiei
Consilierii vor dezbate valoarea subvenntiei

După ce luna trecută au aprobat alocarea sumei de 680.000 de lei pentru organizarea unei petreceri în aer liber în noaptea de Revelion, aleşii târgovişteni ne-au lăsat astăzi fără acest eveniment.

Consilierii reuniţi în şedinţă ordinară de lucru au votat împotriva programului şi devizului de cheltuieli prezentat de Executiv. Pe lista artiştilor care erau dispuşi să concerteze la Târgovişte se înscriu: Holograf, Sistem, Voltaj, Bosquito, Andreea Bălan, Ana Lesko, Andreea Bănică, Alex Velea, Crush&Alexandra Ungureanu, Mahala Rai Band, Jean de la Craiova, Veta Biriş, Constantin Enceanu, Mariana Căpitănescu şi Maria Cârneci.

Programul muzical-artistic ar fi trebuit să debuteze la ora 18.00, în seara zilei de 31 decembrie, şi să se termine undeva după ora 4.00, pe 1 ianuarie 2012. La trecerea dintre ani, târgoviştenii s-ar fi putut bucura de un superb foc de artificii.

Profund dezamăgit, primarul Gabriel Boriga ne-a declarat: "Am vrut ca târgoviştenii să aibă un Revelion civilizat. Era o petrecere în special pentru oamenii simpli, care nu au posibilităţi materiale să meargă la munte sau în alte staţiuni. Am estimat că ar fi venit între 5 li 10 mii de târgovişteni. Am demarat toate procedurile legale. Nu pot face mai mult. Nu pot să trec peste opinia consilierilor. 99,9% nu se va mai organiza Revelionul în aer liber la Târgovişte. Eu am făcut tot ce era posibil".

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite