Petrecere cu muzică veche la Smile Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

În seara asta, târgoviştenii puşi pe distracţie vor avea parte de o petrecere cu atmosferă încinsă. La Smile Pub, aflat în incinta Hotelului Valahia, se pot bucura de o seară plină de muzică şi veselie şi au şansa să se aleagă şi cu consumaţie din partea casei.

Cei mai îndrăzneţi dintre târgovişteni se pod distra cu karaoke, fiecare alegând să cânte ce melodie îşi doreşte. „Nu contează cât de bine ştii să cânţi, important este să te distrezi. Cei mai buni dintre cei care vor face karaoke vor primi ceva din partea noastră. Vrem sa fie veselie aici, oamenii să se simtă bine”, mărturiseşte Andrei Ciobanu, administratorul localului Smile Pub.

Punctul forte al serii va fi muzica veche, se vor băga cele mai tari melodii din toate timpurile, care au făcut furori la vremea lor şi care încă sunt ascultate. „Cine poate uita muzica anilor ’80 sau ’90? Vom destinde atmosfera cu melodii vechi foarte cunoscute, pe care le-am ascultat mulţi dintre noi. De asemenea, vom asculta şi melodii mai noi, care sunt bune şi iubite de public”, adaugă acesta.

La Smile Pub sunt petreceri şi mâine, dar şi duminică, cu muzică latino, house şi pop, dar şi chillout, iar preţurile accesibile oricărui buzunar, administratorii pregătind mai multe surprize pentru târgovişteni care vor să se distreze într-un grup vesel.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite