Peste 500 de târgovişteni s-au călcat în picioare pentru job-urile oferite de un angajator german

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza financiară şi lipsa locurilor de muncă i-a făcut pe sute de târgovişteni să se calce în picioare la bursa organizată, ieri, de AJOFM Dâmboviţa. Un angajator din Germania caută muncitori necalificaţi pentru lipirea de mostre de păr pe cataloagele de prezentare ale firmei.

Deşi job-urile erau oferite în mare parte femeilor, foarte mulţi bărbaţi au venit şi ei să îşi depună CV-urile.

Sc. “Mathai” SRL. a anunţat că va investi într-o fabrică în parcul industrial de la Priboiu. Firma are filiale în toată Europa, activează în industria cosmetică şi este specializată în vopseluri de păr.

Peste 500 de persoane au luat cu asalt sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru fi sigure că angajatorul se va uita şi peste dosarele lor. Numai că bunul simţ a fost uitat cu desăvârţire şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor. “Este şi normal să fie înghesuială când la nivel de judeţ ai aproape 18.000 de şomeri. Şi la bursa “Renault” a fost aglomeraţie mare. Au fost 1200 de cereri pentru 40 de locuri. Pentru Priboiu sunt 500 de cereri pentru 200 de locuri. Marea parte a locurilor de muncă sunt pentru femei dar vor fi şi câţiva bărbaţi angajaţi”, a declarat Cătălin Niculae,  directorul AJOFM Dâmboviţa.

AJOFM a anunţat că şi astăzi va mai avea loc încă o întâlnire între angajator şi cei interesaţi de un loc de muncă, pentru persoanele care nu au putut ajunge ieri. Întâlnirea are loc de la ora 10.30 pe Bulevardul Castanilor din Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite