Târgovişte: Permisele din Argeş fac victime!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Permisele din Argeş fac victime!
Târgovişte: Permisele din Argeş fac victime!

Posesorii de permise obţinute în mod fraudulos la Argeş fac victime pe drumurile din ţară. Un bărbat cu permisul suspendat pe motiv de fraudă a provocat un accident la Nucet, judeţul Dâmboviţa.

Ieri, un tânăr de 27 de ani din comuna Babana, judeţul Argeş, a intrat cu autoturismul într-un pom şi apoi s-a răsturnat.
Accidentul s-a produs la ieşirea din Nucet, pe Drumul Naţional 71, pe sensul de mers către Bucureşti.

Într-o intersecţie, şoferul a părăsit partea carosabilă, a mers pe contrasens 50 de metri şi a ajuns într-un şanţ, unde s-a izbit de un copac. Din cauza impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara drumului. Alături de el, în maşină, se mai aflau patru femei. Din fericire, toţi au scăpat cu viaţă, şoferul alegându-se doar cu câteva zgârieturi.

Femeile au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dar două dintre femei au rămas acolo pentru a primi îngrijiri, având fracturi la picioare şi claviculă.

Şoferul argeşean avea permisul suspendat din ordinul prefectului, pe motiv că a fost obţinut fraudulos, prin mijloace nelegale. Carnetul de conducere era emis pentru categoriile B, BE, C, CE, D, DE, în urmă cu doi ani.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal. “Se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate toate cauzele şi împrejurările survenirii accidentului”, a declarat Andreea Mihălăchioiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite