Performanţă! O târgovişteancă în „Top 100 DJs” ai lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudia Cazacu este singurul DJ român care a reuşit să numere printre primii 100. În urma voturilor primite de la fanii din întreaga lume, ea a reuşit clasarea pe poziţia a 93-a.

“M-aţi făcut să mă simt cea mai fericită fată de pe pământ”. Acesta este mesajul transmis fanilor de către cea mai talentată femeie DJ din lume. Claudia Cazacu a reuşit cea mai bună clasare din întreaga ei carieră, reuşind să intre pe locul 93 în „Top 100 DJs”, lansat de revista “DJ Magazine”. Acest concurs se desfăşoară de zece ani şi este valabil pentru artiştii din lumea întreagă, îndiferent de genul de muzica practicat.

12 luni de speranţă

Claudia a încerat, în decursul acestui an, să le arate fanilor din întreaga lume că şi ea merită un loc în top. A crezut mereu în şansa ei şi a reuşit. Este singurul român din acest top. „Am încercat să nu mă gândesc prea mult la acest concurs. Trebuie să speri că fanii iubesc tot ceea ce ai făcut în ultimele 12 luni. A fi dj înseamnă mult mai mut decât să mixezi în club. Este o combinaţie de producţie, radio show-uri, interviuri…etc.  Trebuie să ai tot pachetul. Nu am ştiut ce se va întâmpla până în momentul în care am primit interviul de la Dj Mag, ceea ce mi-a confirmat că am intrat în top”, ne-a povestit Claudia.

Singura prezenţă feminină

Mândria de sine este cu atât mai mare cu cât târgovişeanca este singura femeie din lume care a reuşit să se claseze anul acesta alături de artişti precum Armin van Buuren, Sander van Doorn, Tiesto, Judge Jules, Paul van Dyk sau Eddie Halliwell. “Este un sentiment extraordinar. Toată muncă mea a fost răsplătită. Nimic din ce a fost dificil nu mai contează. Este o onoare să fiu alături alături de alţi 99 djs din lume şi mai ales singura fată prezentă în top. Mă simt ca făcând parte din men’s club. Sunt fericită şi este un sentiment minunat”, spune DJ-iţa.

Performanţa ei nu a rămas neobservată de marile case de producţie din Londra care o vor urmări atent în perioada următoarea. De asemeanea, o revistă celebră de profil i-a propus o şedinţă foto.

Claudia Cazacu ne-a declarat că nu se va opri aici şi că va încerca să urce în top, cât mai aproape de prima poziţie. “În 2010 am muncit enorm. Am lansat opt track-uri originale, trei remix-uri şi două compilaţii şi am văzut întreaga lume călătorind. Pentru 2011 mi-am propus să muncesc cel puţin la fel de mult pentru a crea noi producţii. Agenda mea pentru anul viitor este foarte încărcată cu gig-uri pe toate continentele. Va fi un an extraordinar”, spune artista.
Mai multe detalii despre Claudia Cazacu puteţi găsi pe web-site-ul ei, www.claudiacazacu.com, pe Facebook, www.facebook.com/djclaudiacazacu), sau chiar pe Twitter (www.twitter.com/claudiacazacu), unde este mereu prezentă pentru noi update-uri.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite