Penitenciarul Mărgineni angajează asistenţi medicali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penitenciarul Mărgineni
Penitenciarul Mărgineni

Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni anunţă scoaterea la concurs a două posturi de agenţi-asistenţi medicali, medicină generală.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii generale: să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să cunoască limba română, să aibă studii şi vechime în muncă, să fie apţi din punct de vedere medical şi psihologic, cazier curat şi să nu fi fost agenţi sau colaboratori ai organelor de securitate ca poliţie politică. De asemenea, doritorii care se înscriu la concurs trebuie să facă dovada absolvirii unei şcoli sanitare, să aibă certificat de membru sau alt document valabil, eliberat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor si Asistenţilor Medicali din România, care să ateste dreptul de exercitare a profesiei şi să ştie să opereze pe calculator.

Termen limită, 26 noiembrie

Dosarul de candidat se va depune la sediul Penitenciarului Mărgineni din localitatea I.L. Termenul limită de depunere a dosarelor de candidat este 26 noiembrie 2010.

Potrivit biroului de presă al Penitenciarului, concursul constă, în testarea psihologică, selectarea dosarelor de înscriere, proba practică de evaluare a aptitudinilor (abilităţilor) de utilizare a unui calculator şi proba scrisă de examinare a cunoştinţelor, conform tematicii şi bibliografiei stabilite.
Taxa de participare la concurs este de 130 lei şi se va achita de către candidaţi la sediul unității, la depunerea dosarului de candidat.
Relaţii suplimentare, tematica şi bibliografia privind condiţiile de participare şi modalitatea de desfăşurare a concursului se pot obţine pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor: www.anp-just.ro, la secţiunea posturi vacante, sau la sediul Penitenciarului Mărgineni (Comuna I.L. Caragiale, str. Moreni, nr. 1), tel. 0245.660210, interior 115, între orele 7.30-15.30.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite