Paznic electrocutat şi ars după ce a urinat pe un transformator electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paznicul a fost transportat la Spitalul de Arşi din capitală
Paznicul a fost transportat la Spitalul de Arşi din capitală

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Râul Alb, paznic la societatea “Erdemir” Târgovişte şi-a ales greşit locul în care să îşi facă nevoile. Acesta a urinat peste un transformator electric din incinta societăţii, care se afla în perfectă stare de funcţionare.

În panoul electric a avut loc un scurtcircuit care a dus şi la producerea unui incendiu. Bietul om a fost cuprins de flăcări într-o clipită. Ţipetele de durere ale bărbatului i-au alertat pe colegii săi care, după ce au stins flăcările cu ajutorul extinctoarelor, au sunat imediat la ambulanţă. „Nu ştiu cum s-a întâmplat exact. M-am trezit cu flacăra în faţă. Nu ştiam că transformatorul acela este în funcţiune. A plouat mai multe zile la rând, a fost ud peste tot, s-a făcut scurtcircuit şi m-am trezit cu flacăra în faţă. A buşit foarte ttare şi mi-au luat hainele foc. Suflul a fost atât de puternic încât am fost aruncat la pământ. Nu avem o toaletă la poartă la noi şi m-am dus acolo să urinez”, a declarat paznicul Marian Hârciu.

Colegii bărbatului nu ştiu cum de a buşit transformatorul dar sunt alături de Marian Hârciu. „Am primit telefon de la colegii noştri că a luat foc pur şi simplu. Între timp am avut o alarmă în altă parte şi când am ajuns acolo deja venise ambulanţa. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Colegul meu intrase în tură în această dimineaţă. Îmi pare rău de el”, a declarat la spital, Cârnaru Emil, un coleg de-al victimei.

Paznicul a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului iar medicii au luat hotărârea de a-l transporta la Spitalul de Arşi din capitală. Acesta are răni grave pe faţă, piept şi mâini.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite