Paul Briceag, a demisionat din PDL. Nu a mai aşteptat să fie dat afară, ci a plecat singur pentru că a votat la referendum deşi „nu avea voie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Briceag
Paul Briceag

Preşedintele PDL Dâmboviţa, a declarat pentru un ziar on-line că un consilier judeţean aflat pe listele PDL, ar fi votat la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, deşi directiva de partid era să nu se voteze. În atenţia presei locale a venit imediat Paul Briceg, cel care în trecut a mai avut probleme cu „regulile de partid”.

„În urma acuzaţiei făcută de preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, cu ocazia unui interviu la un ziar on-line, vizavi de prezentarea la vot, la referendumul din 29 iulie, a unui consilier judeţean PDL, precizez:

Deşi preşedintele PDL Dâmboviţa a evitat să nominalizeze consilierul judeţean în cauză, fac cunoscut opiniei publice, fără a exclude posibilitatea ca şi un alt ales PDL să se fi prezentat la urne, că eu, Paul Briceag, mi-am exercitat dreptul conferit de Constituţia României. Acest lucru nu intră în contradicţie cu vreo prevedere din statutul PDL, dar din respect pentru colegii din Biroul Permanent Judeţean al PDL, care ar trebui să urmeze linia trasată de preşedintele filialei judeţene, doresc să le uşurez misiunea şi îmi anunţ demisia din BPN al PDL, renunţând totodată şi la calitatea de membru PDL”, a precizat Paul Briceag.

Dacă va demisiona din PDL, Paul Briceag îşi va pierde calitatea de consilier judeţean.

Surse din PDL Dâmboviţa ne-au precizat că preşedintele Florin Popescu va face curăţenie în partid după ce se va întoarce din concediu. Nu ar fi exclus ca şi alţi membri de partid să fie înlăturaţi pentru „nesupunere”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite