Târgovişte: Patru răniţi în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost rănite, ieri, în urma unui accident rutier produs, pe DN 71, la ieşirea din localitatea dâmboviţeană Cuza Vodă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, Ioana Preda, şoferul unei autoutilitare în vârstă de 55 de ani, din Bucureşti, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism care circula în faţa sa. Pentru a evita impactul, a virat brusc dreapta şi a intrat într-un copac.

Victimele, transportate de urgenţă la spital

În urma accidentului, şoferul şi alţi trei pasageri, cu vârste cuprinse între 31 de ani şi 34 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte pentru acordarea îngrijirilor medicale. Ioana Preda a precizat că o persoană a fost grav rănită, fiind diagnosticată cu fractură de omoplat drept.

„Poliţiştii dâmboviţeni au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului, la finalizarea cărora vor propune soluţie legală“, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite