Târgovişte: Participantele la Miss Târgovişte visează la cariera de model

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Participantele la Miss Târgovişte visează la cariera de model
Târgovişte: Participantele la Miss Târgovişte visează la cariera de model

Peste 20 de fete speră să fie remarcate la finala locală a concursului de frumuseţe, ce va avea loc în 5 septembrie Concursurile de Miss sunt o mare oportunitate pentru multe adolescente din Târgovişte. Fie că este vorba de câştigarea marelui premiu, fie de simpla participare, frumoasele oraşului speră să obţină contracte cu agenţii de modelling şi chiar prezentări în străinătate.

Andreea Tudor este cunoscută târgoviştenilor ca Miss Dâmboviţa 2009. Ea a câştigat, în luna iunie, concursul de Miss organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor. Zilele trecute, fata a participat şi la preselecţia pentru concursul Miss Târgovişte, organizat de Primăria Târgovişte.

Andreea şi-a luat inima în dinţi şi a păşit pe scenă în faţa juriului de preselecţie, format din persoane avizate din lumea spectacolului. Cel care a pus-o cel mai mult în încurcătură pe Andreea a fost Florin, solistul trupei Hi-Q, prezent special la Târgovişte pentru eveniment. Acesta a întrebat-o în ce zodie e, ce îi place cel mai mult să facă şi de ce îşi doreşte titlul de miss.

Ca Andreea mai sunt zeci de fete în oraş. Multe dintre ele au participat şi la alte concursuri de miss din judeţ sau chiar din ţară, în vreme ce altele sunt la prima apariţie. Cert este că nu banii pentru premiul I le-a adus pe fete la preselecţia de zilele trecute, ci recunoaşterea pe care o vor avea atunci când vor deveni „Miss Târgovişte”.

„Nu am venit pentru cei 1.000 de euro de la premiul I. Eu am venit pentru că vreau să îmi demonstrez că pot să fac ceva. Sunt mândră de cum arăt şi ştiu că pot impresiona orice juriu”, spune Alexandra, o tânără de 18 ani care visează ca într-o bună zi să devină Miss World.

Există şi fete care au reuşit

Târgoviştencele care au reuşit să îşi facă o carieră din participarea la concursurile de Miss nu sunt foarte multe. Există însă fete care au reuşit să facă bani buni din reclame şi pictoriale în reviste, după ce au fost selectate de agenţii de modelling,. „Se poate ajunge departe în meseria de model. Totul este să iei deciziile potrivite la momentul potrivit. Există contracte şi de 3.000 de euro pe lună, poate şi mai mult”, spune directorul unei firme de modelling din Târgovişte, Andrei Hereşteanu.

Tinerele care îşi doresc un titlu de miss şi contracte în modelling sunt dispuse chiar şi la compromisuri sexuale. „Aş face orice ca să fiu aleasă”, ne-a mărturisit o tânără de 19 ani înainte să intre în sala unde a avut loc preselecţia. Altele spun că, dacă li s-ar cere favoruri sexuale de către agenţi, ar abandona imediat cariera.

„Nu sunt genul de fată care să facă orice pentru asta. Eu vreau să merg pe frumuseţea mea şi pe şarmul meu, nu pe alte căi”, spune Ioana, o tânără de 18 ani.

Primăria Târgovişte organizează „Miss Târgovişte 2009” în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului. Finala în care se vor întâlni frumoasele târgoviştence va avea loc în 5 septembrie, la Casa Tineretului. Preşedinta juriului este cunoscutul model Dana Săvuică. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite