Paleologu se mulţumeşte cu 4-5 voturi de la dâmboviţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intrat în cursa pentru şefia PDL, Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii, a venit să-şi prezinte moţiunea de schimbare a politicii partidului şi în faţa delegaţilor din Dâmboviţa.

Paleologu este conştient că nu are şanse să câştige competiţia în care a intrat, însă spune că "are şanse să câştige un număr de voturi care să-mi permită să am un cuvânt de spus în partid. Voi folosi această influenţă cu chibzuinţă", afirmă Theodor Paleologu.

Fostul ministru a declarat de asemenea că se va mulţumi cu 4-5 voturi din Dâmboviţa. Aflând că la nivelul judeţului s-a avansat un procent de 98% în favoarea lui Emil Boc, Paleologu a precizat că va solicita sprijinul profesorului de matematică Florin Popescu, preşedintele PDL Dâmboviţa, pentru a găsi o formulă de calcul ingenioasă, astfel încât el să obţină 4-5 voturi de la dâmboviţeni, iar Emil Boc să ia 98%.

Cât priveşte războiul declaraţiilor dintre taberele Boc-Blaga, Paleologu crede că puteau fi evitate. "PDL nu are motive să se rupă după data de 14 mai, indiferent cine va ieşi preşedinte. Regret că vor rămâne anumite jigniri de o parte şi de alta".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite