“Padina Fest” - festival de muzică, film şi aventură ( 1-5 septembrie )

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între 1 şi 5 septembrie, platoul Padina va găzdui primul festival organizat la mare înălţime. Cei care vor avea posibilitatea să urce la peste 1400 de metri vor avea parte de muzică folk şi rock, filme care au participat de-a lungul anilor la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, dar şi plimbări cu elicopterul sau cu balonul pe aer cald deasupra masivului Bucegi.

Nu se ştie cine este organizatorul

Organizatorii evenimentului, pe care nu îi cunoaştem deocamdată, vor prezenta un concept nou de festival, ieşit din tiparele clasice: 50.000 mp de distracţie şi adrenalină la 28 de km distanţă de asfalt. Iubitorii muntelui vor găsi la Padina nu numai obişnuitele trasee, dar si activităţi de alpinism supervizate de Salvamont, respectiv tiroliană, căţărare, rapel sau cursuri de alpinism pentru începători.

Pe lista trupelor confirmate la festival se numără Şuie Paparude, Les Elephants Bizzares, Omul cu Şobolani, Kumm, Toulouse Lautrec, Ţapinarii, Titus Constantin, Eugen Avram, Monarchy, Stillborn, Camera 101, Pretoria şi Micul Paris.

Obiectivele festivalului sunt promovarea zonei turistice şi a ecoturismului la mare altitudine şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul turistic prin colectarea selectivă a deşeurilor de pe traseele montane.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite