PROMOŢIE: S-a terminat whisky-ul, urmează vinul vechi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinul de mărfuri confiscate din centrul Târgoviştei luptă cu concurenţa acerbă de pe piaţă. Pentru a-şi atrage clienţi, complexul comercial vine în permanenţă cu promoţii şi reduceri substanţiale de preţ la toate sortimentele de produse.

Zilele acestea, oamenii s-au îmbulzit pentru a achiziţiona detergent Ariel - cu 99,99 lei pentru 12,5 Kg; deodorant de cameră - cu 5,9 lei; vopsea de păr – cu 13 lei; fixativ lac – cu 8,5 lei etc. Foarte rapid s-a epuizat stocul de whisky.

„Ne aşteptam la acest lucru, având în vedere că nu poţi să mai cumperi de nicăieri din oraş asemenea băutură cu 26 de lei sticla. A venit cineva să cumpere pentru o nuntă, dar nu am mai avut marfă suficientă”, afirmă una dintre vânzătoare.

Promoţiile vin în cascadă


Magazinul de Confiscate are deja clienţi fideli. Oameni care vin zilnic să vadă ce mai este nou. Umblă discret printre standuri, întreabă despre promoţii. „E bine că mai există astfel de unităţi, de unde poţi să-ţi cumperi cele necesare ieftin. Suntem oameni amărâţi. Nu avem bani pentru lucruri scumpe. S-au făcut atâtea supermarketuri în Târgovişte, dar nu găseşti decât de mâncare”, spune Valentina Ionescu, o târgovişteancă de 40 de ani.

image

Şefa magazinului, Mădălina Dragnea, este în permanenţă în alertă. Ne-a spus că în zilele următoare pregăteşte o promoţie de vin şi şampanie, vechi de şase ani. Preţurile sunt ţinute deocamdată la secret, dar cumpărătorii vor fi uimiţi de accesibilitate.

„Nu vom renunţa la această metodă de a reduce preţurile şi de a veni cu promoţii interesante. Am văzut că astfel clienţii devin interesaţi. Ne vizitează des şi, bineînţeles, cumpără mulţumiţi”, mărturiseşte Mădălina Dragnea.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite