PROCES Îşi vor achita democraţii datoria sau directorul Termica va plăti cu funcţia fiindcă i-a dat în judecată?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea Termica nu-i mai iartă pe datornici
Conducerea Termica nu-i mai iartă pe datornici

Termica SA, societatea care distribuie agent termic în Târgovişte, a scăpat cu greu din ghearele falimentului, după ce acumulase datorii istorice de sute de miliarde de lei. Din fericire, pare că şi-a învăţat lecţia, iar acum nu mai iartă pe nimeni. Pe rolul Judecătoriei Târgovişte sunt sute de procese cu debitorii.

Printre aceştia şi Partidul Democrat. Sursele noastre spun că suma pentru care s-a ajuns în faţa instanţei ar fi de 100 de milioane de lei vechi.

Cererea de chemare în judecată a fost înregistrată pe 21 decembrie 2011, iar la primul termen - din data de 17 februarie, s-a dispus amânarea pentru "lipsă de procedură cu pârâta". Cauza se va judeca pe 9 martie.

Cert este că datoria în litigiu este veche, din moment ce contractul a fost încheiat cu Partidul Democrat, aşa cum reiese din cererea depusă la judecătorie, ceea ce înseamnă că a fost semnat înainte de transformarea PD în PDL, deci înainte de decembrie 2007.

Aşadar, banii sunt datoraţi în contul facturilor de încălzire a vechiului sediu, cel din blocul "Ialomiţa", unde a funcţionat ani buni sediul partidului, întâi democrat, apoi democrat-liberal.

Să nu fi avut această structură politică mamut bani să-şi plătească datoriile sau la momentul transformării PD în PDL nu s-au preluat şi datoriile? Cârcotaşii vorbesc că directorul de la Termica - pus în funcţie de PDL - va plăti cu capul pentru "îndrăzneala" sa, mai ales că situaţia a devenit publică. Aşteptăm să vedem cum vor evolua lucrurile...

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite