PROBLEME FINANCIARE LA CHINDIA Preşedintele Mihai Neguţ aşteaptă în zadar un sprijin financiar din partea CJ Dâmboviţa şi a Primăriei Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricât ar încerca şefii Chindiei să ascundă, o ruptură între localnici şi olteni a devenit evidentă şi greu de controlat. Prăpastie adâncită de antrenorul Flavius Stoican, arogant şi obraznic cu localnicii, fie că vorbim despre fotbalişti, ziarişti sau suporteri, care apelează fără nici o jenă la favoriţii săi şi ai conducerii.

Măcar de ar juca echipa, însă o face modest, de unde şi rezultatele dezămăgitoare apărute. De aici şi impresia că nu se doreşte promovarea, într-o serie modestă, în care Timişoara este blocată din drumul spre prima ligă din raţiuni financiare.

Nici la Chindia nu curg banii la robinet, unde au existat serioase întârzieri salariale, unde jucătorii nu au încasat nici măcar o primă în acest retur şi unde autorităţile locale nu mai susţin financiar echipa. Conform surselor noastre, până acum, adică în 2012, nici Consiliului Judeţean şi nici Primăria Târgovişte nu au alocat bani Chindiei, ba chiar au restanţe de aproximativ un miliard lei vechi încă de anul trecut, după cum ne-a transmis preşedintele executiv Mihai Neguţ.

Stoican atrage prejudicii importante de imagine… înainte de alegeri

Presa şi suporterii au lansat atacuri dure în ultima perioadă la adresa antrenorului Flavius Stoican şi a jucătorilor olteni titularizaţi nemeritat în dauna localnicilor, destul de contestat fiind şi preşedintele de onoare Gică Popescu. Nici Florin Popescu nu se bucură de o imagine prea bună, considerat de specialişti un personaj „captiv”, care i-a cedat puterea totală fostului internaţional, iar acum nu mai poate face nimic, chiar dacă ar dori asta.

Cu toate că Gică şi oamenii lui au adus asigurări că echipa va rămâne a târgovi ştenilor, puţini sunt şi cei care mai cred asta, în condiţiile în care Florin Popescu va pierde luna viitoare alegerile pentru şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În acest moment, pare greu de crezut că va exista o colaborare între Gică şi USL, dacă PDL va pierde puterea la nivel local.

Conitnuarea materialului, AICI

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite