PREMIERĂ Un club de baschet feminin din România va juca în Euroligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CSM Târgovişte va juca în Euroligă
CSM Târgovişte va juca în Euroligă

CSM Târgovişte este primul club de baschet feminin din România care a fost acceptat în cea mai tare competiţie din Europa – Euroliga. Clubul târgoviştean a fost accceptat în urma verificării unor detlii milimetrice, care ţin de performanţă, dar şi de dotare şi infrastructură.

„Ca târgoviştean şi  susţinător al sportului, sunt mîndru şi bucuros că echipa de bachet feminin CSM Târgovişte, va evolua începând din acest sezon, în Eurolia Feminină, cea mai importantă competiţie baschetbalistică din Europa. Ieri ne-a parvenit  oficial această decizie istorică pentru baschet şi pentru sportul românesc. Fiba Euro a anunţat oficial că CSM Târgovişte a fost admisă pe tabloul principal al sezonului 2012-2013 al celei mai importante competiţii baschetbalistice din Europa, Euroliga Feminină. Va fi pentru prima dată în istorie când o echipă de baschet din România va juca într-o competiţie internaţională de o asemenea anvergură. Este rodul muncii unei echipe de foarte mulţi ani. Este încununarea eforturilor, performanţelor şi rezultatelor unui club”, a declarat primarul Gabriel Boriga, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi.

Tragerea la sorţi pentru Euroliga feminină va avea loc pe 5 iulie. În această competiţie vor juca 20 dintre cele mai tari echipe de baschet din Europa

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite