PETREŞTI Hoţii au fugit acasă cu o pădure întreagă. Pădurarul i-a ajutat! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi din comuna Petreşti, judeţul Dâmboviţa, sunt cercetaţi pentru furtul a 400 de arbori de pe proprietatea unei femei din Piteşti. Oamenii legii cred că cei trei l-au avut complice pe pădurar, care, supărat probabil că femeia a reziliat contractul cu Romsilva şi a ales o firmă privată de pază, i-a ajutat ajutat pe hoţi să radă pădurea. Poliţiştii au făcut şi percheziţii vineri dimineaţă, la locuinţele lor.

Cei 400 de arbori au fost tăiaţi în urmă cu două săptămâni de către cei trei bărbaţi, ajutaţi, se pare de pădurar. Unul dintre ei spune răspicat că el a fost rugat de pădurar să taie arborii, neştiind că este implicat într-un furt.



“Cu ocazia percheziţiilor, la domiciliile celor patru, au fost depistate mai multe drujbe şi topoare ce urmează a fi supuse expertizării, cei  patru suspecţi fiind  conduşi la sediul Poliţiei Oraşului gîăeşti în vederea continuării cercetărilor. În sarcina acestora s-a reţinut comiterea infracţiunilor prev. şi ped. de art 108-110 din Legea 46/2008, prejudiciul creat fiind de aproximativ 15000 lei”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite