PERFORMANŢĂ Mihnea Ştefan, locul II la Formula BMW Talent Cup, în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihnea Stefan, singurul pilot român care a participat la Formula BMW Talent Cup s-a clasat pe un binemeritat loc II. Ştefan Mihnea are doar 16 ani şi este considerat deja unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Europa. Mihnea a fost campionul României în competiţiile de karting din 2005, 2007 şi 2010.

”A fi pilot în cadrul competiţiei Formula BMW Talent Cup este o experienţă deosebită, dar şi o mare responsabilitate. Acest program educaţional este cel mai bun mod de a evolua de la karting la monopost şi reprezintă puntea de lansare spre Formula 1. Consider că Formula BMW Talent Cup oferă oportunităţi egale pentru toţi piloţii înscrişi. Monoposturile sunt la fel, echipa tehnică este aceeaşi pentru toţi. Tot ce contează este talentul, puterea de concentrare şi dorinţa de a te autodepăşi", a declarat Mihnea Ştefan.

Formula BMW Talent Cup 2012 a debutat cu deschiderea oficială din München, Germania, unde piloţii au făcut cunoştinţă între ei, au luat contact cu echipa Formula BMW Talent Cup, dar au fost supuşi şi unor prime teste mentale individuale prin care piloţii au putut demonstra calităţile lor într-ale pilotajului. Aceştia au avut parte şi de un strop de distracţie şi istorie vizitând sediul central BMW Group Clasic, fabrica şi muzeul BMW din München şi fotografiindu-se alături de monopostul campionului la Formula 1, Sebastian Vettel.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite