PERCHEZIŢII Oamenii legii au intrat peste hoţii de animale din Dâmboviţa şi Prahova GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 20 de persoane au fost conduse la audieri
Peste 20 de persoane au fost conduse la audieri

Peste 20 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, după ce în locuinţele lor au fost găsite mai multe bunuri furate. Oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii în Dâmboviţa şi prahova pentru prinderea și destructurarea unei grupări care se ocupă cu furturile de animale.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Oamenii legii i-au luat ca din oală pe suspecţi. Percheziţiile au început la ora 6 în localităţile Moreni, Găeşti, Târgovişte, Hulubeşti, Gura Șuţii şi Gura Ocniţei, dar şi în patru locaţii din Prahova iar prada poliţiştilor nu a fost deloc mică.

Au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri peste 20 de persoane, în general de etnie romă, care sunt bănuite că au furat în ultima perioadă, mai multe bunuri şi animale din gospodăriile oamenilor. Vorbim de cai, porci şi încălţăminte de firmă. Mai mult, în locuinţa unui bărbat din cartierul Teiş, de lângă Târgovişte, a fost găsită o filă CEC în valoare de 500 de milioane. Au fost ridicate în vedere expertizării o baionetă, mai multe furci şi coase iar animalele furate vor fi redate părţilor vătămate.  

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite