PERCHEZIŢII LA CENTRELE DE FIER “Haoleu, dar ce-am făcut? Am luat mâncare la copii!” GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romii au fost "vizitaţi" de mascaţi
Romii au fost "vizitaţi" de mascaţi

O armată de poliţişti, jandarmi şi inspectori ai Gărzii Financiare au descins în această dimineaţă la centrele de fier vechi de pe raza localităţilor Mătăsaru şi Bălteni. Oamenii legii sunt pe urmele a 8 persoane, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul adus statului din vânzarea de fier vechi, se ridică la peste 2 milioane de euro.







Cele 8 persoane sunt suspectate de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul achiziţiei şi valorificării materialelor reciclabile feroase şi neferoase, creând un prejudiciu bugetului consolidat al statului de aproximativ 2 milioane de euro.

Cum i-au văzut pe mascaţi, romii din Bălteni au sărit ca arşi, mai ales că ei au mai fost “vizitaţi” şi în urmă cu 3 luni.

“Ce s-a întâmplat aici nu ştim, de au venit atât de mulţi. Suntem amărâţi domne. Alţii sunt mai bogaţi, Fierul îl luăm cu 2 mii, cu 3 mii şi îl dăm cu 7 mii. Trăim şi noi, dăm de mâncare la copii, nu furăm.Mai luăm mălai, cartofi, d-astea!”, spun romii.

“Ne deranjează iernia (n.r: etnia) domne!”

“De ce deranjăm acest public, această “iernie”? Ne deranjează iernia, că poate cu noi, cu alţii nu poate!”

La acțiune au participat peste 300 de poliţişti şi jandarmi din cadrul I.P.J Dâmboviţa, I.P.J Giurgiu, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, cu sprijinul jandarmilor de la I.J.J Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova, Brigada Mobilă Ploieşti, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa.

“Peraoanele suspecte depistate în urma percheziţiilor vor fi conduse la sediul poliţiei Dâmboviţa pentru audieri”, a declarat agent Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.






Romii au fost "vizitaţi" de mascaţi
image
Romii au fost "vizitaţi" de mascaţi
Romii au fost "vizitaţi" de mascaţi
Romii au fost "vizitaţi" de mascaţi
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite