PDL Dâmboviţa acuză USL foloseşte căminul cultural pe post de panou de afişaj. La Hulubeşti, Adrian Chiriţă şi-a tras sediu de campanie în căminul cultural!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii strigă hoţii. Cam aşa s-ar traduce actuala campanie electorală care a adus judeţul Dâmboviţa în prim planul scenei infracţionalităţii şi a plângerilor electorale de orice fel. Precum lupul păzeşte stâna, aşa a înţeles primarul comunei Moţăieni să vegheze la respectarea legii, acuză PDL, care însă, nu se uită în ograda proprie, la Hulubeşti mai exact. 

“Edilul şef al comunei Moţăieni, candidat la funcţia de primar din partea USL, a considerat că e bine să fructifice la maximum orice spaţiu pentru a-şi afişa materialele de propagandă electorală. După cum se poate observa în fotografia anexată comunicatului, acesta a dispus expunerea afişelor electorale ale USL în geamurile căminului cultural. Ţinând cont de dispoziţiile art.77 din Legea nr.67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale şi de prevederile art.10 din Legea nr.477/2004 privind Codul de conduită al personalului contractual din autorităţile şi instituţiile publice, PDL Dâmboviţa a solicitat Biroului Electoral Judeţean să ia măsurile legale ce se impun în acest caz şi să sesizeze autorităţile competente”, PDL Dâmboviţa.

La Hulubeşti, însă, ex-primarul pistolar Adrian Chiriţă nu numai că şi-a lipit afişe pe căminul cultural, dar şi-a mutat biroul de campanie în aceeaşi clădire.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite