PANICĂ Ursul care a omorât un om în această dimineață este liber să mai ucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ursii au pus pe jar autoritățile și cetățenii
Ursii au pus pe jar autoritățile și cetățenii

Alertă de gradul zero în Dâmbovița! După ce ieri declara că nu mai avem o situație de criză în județ, fiindcă nu au mai fost atacuri, după ce sâmbătă-seara vânătorii au împușcat un urs, prefectul Dragoș Rusu a mobilizat astăzi toți factorii de răspundere pentru a se reuși prinderea ursului care a mai omorât un om.

De la Sibiu, au fost aduși câini de urmă pentru a adulmeca ursul și a-i conduce pe anchetatori către acesta. Ministra Rovana Plumb a mers din nou în Dâmbovița. Șefa de la Mediu a tunat și a fulgerat împotriva administratorilor fondurilor de vânătoare.

"Este inadmisibil ca în trei zile, de când s-a întâmplat tragedia, asociaţia care administrează acest fond să nu aibă toate efectivele mobilizate şi să verifice şi să vadă că în garduri sunt puse laţuri pentru prinderea urşilor. Nu dau vina pe cetăţeni pentru că autorităţile sunt obligate să le asigure acestora protecţia", a afirmat Rovana Plumb.

Nu se știe cu exactitate dacă bărbatul care a fost ucis de fiară în această dimineața, la Moroeni, sat Muscel, bracona sau, pur și simplu, speriat de informațiile cu privire la urșii fioroși, a montat capcane pentru a-l prinde.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite