PANICĂ Poliţia a fost sesizată că fratele primarului din Cândeşti, Dâmboviţa, a intrat înarmat într-o secţie de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toc de pistol
Toc de pistol

Poliţia a fost sesizată că la o secţie de votare din comuna Cândeşti, fratele primarului a intrat înarmat în secţia de votare, în jurul orei 7 dimineaţa.  În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul, care este jandarm, a venit să voteze în ţinuta de serviciu, având la brâu doar tocul armei.

„Fratele meu s-a dus dimineaţa la ora 7 la Dragodăneşti la secţie şi a votat. Nu are pistol pentru ca pistolul stă la unitate. Are doar tocul de la pistol. A votat înainte să intre la serviciu. Nu a ameninţat pe nimeni, a fost civilizat”, a declarat primarul din Cândeşti.

Informaţia a fost confirmată atât de IJJ Dâmboviţa, cât şi de preşedinta secţiei de votare Nr. 2, acolo unde a avut loc incidentul.

„Nu a existat nicio problemă. Domnul a venit în echipamentul de serviciu. Nu s-a întâmplat niciun conflict. Nu a ameninţat pe nimeni şi nu a vorbit cu nimeni. Suntem 7 membri ai comisiei, 2 observatori şi reprezentanţi din partea partidelor”, a declarat Vasile Mărioara, preşedinta secţiei Nr.2 din circumscripţia 19, satul Dragodăneşti.

Fratele primarului este subofiţer în cadrul MAI şi are 44 de ani. Acum acesta va fi cercetat de poliţie pentru a se vedea dacă a încălcat în vreun fel regimul armelor şi muniţiilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite