Out cu vechiturile! Invitaţie la reciclare şi concert Analia Selis în Parcul Chindia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştea a devenit de ieri, partener în reţeaua naţională a centrelor de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), iniţiată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.

Pentru a marca momentul, târgoviştenii au primit invitaţie la reciclare, în Parcul Chindia fiind deschis un punct de colectare. Fiecare deponent al unui aparat electric vechi sau defect are posibilitatea să câştige electrocasnice oferite de Albatros. Extragerea câştigătorilor se va face în această seară, la ora 19.00, în cadrul concertului oferit cu prilejul semnării parteneriatului.

Primarul şi fiul său au dat exemplu

Crezând în puterea exemplului, primarul Gabriel Boriga şi  fiul său Alexandru  au fost primii cetăţeni ai Târgoviştei care şi-au luat în braţe aparatura veche şi au pornit spre centrul ad-hoc de colectare din parc. “Este un nou pas în noua abordare pe care administraţia o are vizavi de mediu. Mulţi vorbesc, câţiva cunosc şi foarte puţin fac. Acesta este rezultatul radiografiei pe care am făcut-o relaţiei cetăţean-mediu. Putem să facem lucruri bune şi de viitor în Târgovişte. Avem tot interesul pentru ca această comunitate să progreseze, să trăiască într-un mediu curat”, a declarat pentru “Adevărul de Seară” primarul Gabriel Boriga.

Tratative pentru oferirea de tichete valorice contra DEEE

Centrul de colectare va fi construit în foarte puţin timp în zona Combinatului de Oţeluri Speciale. Contribuţia Primăriei Târgovişte constă în teren, investiţia fiind suportată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec. Oamenii vor avea posibilitatea să sune şi să solicite o echipă care să vină la domiciliu să ridice echipamentele electrocasnice defecte sau îmbătrânite.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite