Povestea de iarnă de pe străzile Târgoviştei, completată cu un patinoar public

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decor de poveste la Târgovişte
Decor de poveste la Târgovişte

Magia sărbătorilor de iarnă a învăluit oraşul Târgovişte. Anul acesta, administraţia locală a “gătit” altfel municipiul, spre bucuria locuitorilor. Fie că este vorba despre parcuri, fie despre marile intersecţii, toate aceste locuri au fost împodobite cu gust.

Parcul Mitropoliei şi Piaţa Tricolorului constituie polul de lumini şi decoraţiuni al oraşului. Tot aici va poposi pe 21 decembrie Moş Crăciun, care va rămâne la Târgovişte timp de patru zile, pentru a avea răgaz să se întâlnească cu toţi copiii din municipiu, cărora le-a pregătit multe dulciuri. Aşa cum ne-a obişnuit deja, Moşul va veni cu trenul Săgeata Albastră şi va parcurge cu trăsura bulevardele Carol I şi Mircea cel Bătrân, spre orăşelul pe care i l-au construit muncitorii de la Primărie.

Decor de poveste la Târgovişte

CLIK PE IMAGINI PENTRU GALERIE FOTO

“Frumos şi felicitări domnului primar şi celor care organizează totul pentru ca oraşul nostru să fie privit cu mult drag nu numai de târgovişteni, ci de toţi cei care văd un asemenea aranjament. Bucurie şi satisfacţie. Sărbători fericite şi toate cele bune tuturor!”, spune Cornel, un târgoviştean care s-a îndrăgostit de decoraţiunile din oraş.

Sâmbătă, 17 decembrie, la Târgovişte va fi deschis şi primul patinoar public. Primăria a dezafectat fântâna arteziană situată vizavi de Mitropolie, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, lângă Serviciul de Paşapoarte şi Înmatriculări Auto, şi a construit în locul acesteia un patinoar.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite