Omorât în bătaie în faţa Secţiei de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţia de Poliţie Mătasaru (Foto: Cronica Găeştiului)
Secţia de Poliţie Mătasaru (Foto: Cronica Găeştiului)

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Mătăsaru, se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, după ce a fost atacat şi bătut cu bestialitate. Poliţiştii spun că agresori ar fi fost doi indivizi, prietenii victimei vorbesc însă de vreo şapte.

Cristian se întorcea spre casă, după o zi de muncă. Se lăsase întunericul. În apropierea şcolii şi a Secţiei de Poliţie, s-a trezit lovit din senin cu pumnii. Tânărul a fost bătut nu glumă, din moment ce a căzut în nesimţire în şanţ. Un vecin care a văzut incidentul a sunat la 112 şi i-a pus pe agresori pe fugă.

Din nefericire pentru Cristian, necazurile nu s-au oprit aici. Transportat la Spitalul Găeşti, nu a beneficiat de asistenţă medicală adecvată, astfel că a ajuns în final să se zbată între viaţă şi moarte la Bucureşti.

Cu rana curăţată şi pansată, tânărul a fost trimis cu poliţiştii să dea declaraţii. În sediul Secţiei Mătăsaru, lui Cristian i s-a făcut rău. Oamenii legii s-au întors cu victima la spital, solicitând o nouă examinare medicală. Într-un final, s-a chemat o ambulanţă, iar Cristian a fost transportat la Spitalul Judeţean din Târgovişte şi de aici la Bucureşti. Deocamdată, medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire.

Agresorilor li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând a se propune soluţii procedurale prin Parchet.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite