Ofertă slabă pentru locuri de muncă la început de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii dâmboviţeni au la dispoziţie 19 locuri de muncă în judeţ şi 283 în Europa. Vezi ce posturi sunt oferite prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa şi care sunt cerinţele pentru înscrierea la concursurile de selecţie de personal.

La începutul lunii ianuarie, şomerii dâmboviţeni nu au o ofertă diversificată de locuri de muncă din care să aleagă.
În Dâmboviţa, există 19 locuri de muncă în localităţile Moreni şi Pucioasa. Este vorba despre un post de contabil şef, 14 – de confecţioner-asamblor materiale textile şi 4 – muncitor necalificat la asamblare produse solide şi semisolide.

De la lucrător în ferme, la bucătar de sushi

Mai multe locuri de muncă sunt oferite în Europa, prin reţeaua Eures. Cerinţele sunt însă mai ridicate. Se caută 25 de persoane pentru postul de Stagiar-lucrător în ferme de creştere a animalelor, sere, ferme de cultivare legume/fructe, în Danemarca. Cei care vor să aplice pentru acest job trebuie să cunoască limba engleză, să aibă studii agricole şi permis de conducere. Germania şi Belgia vor asistenţi medicali calificaţi. Pentru cele 7 posturi se cere limba germană şi respectiv limba franceză. Dacă stăpâniţi mai multe limbi străine, sunteţi persoana vizată de norvegieni pentru unul dintre cele 250 de posturi ca ghid turistic. Trebuie să atestaţi cunoştinţele de engleză, germană, spaniolă, italiană, franceză, chineză sau rusă. Tot în Norvegia se caută bucătar sushi cu minim trei ani de experienţă în prepararea produselor de acest fel.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite