Ofertă! 154 de euro, trei zile în Balchik

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştenii au început să se orienteze către o destinaţie pentru petrecerea revelionului. Ofertele de la bulgari sunt mai avantajoase spre diferenţă de cele din ţară. Două zile la Predeal costă 300 euro.

Cu doar 154 de euro, târgoviştenii pot petrecere revelionul timp de trei zile în Bulgaria, la un hotel de trei stele. Pe lângă cazare, mic dejun şi cină, preţul include şi cina festivă de revelion cu DJ, program tradiţional bulgăresc, show şi muzică live. Agenţiile de turism târgoviştene au venit deja cu oferte de iarnă pentru cei care vor să petreacă sărbătorile departe de casă, avantajoase chiar şi în condiţii de criză. "Sunt câteva destinaţii pe care noi le promovăm în acest an, iar hotelurile pe care le avem în ofertă le-am avut şi anul trecut. Regiunile respective din Bulgaria sunt frumoase ca vegetaţie şi sunt dezvoltate an de an, iar facilităţile oferite sunt excepţionale", a declarat pentru Adevărul de Seară, Robert Oprea, agent de turism la All Tours Târgovişte.

La un hotel de trei stele din Balchik, târgoviştenii trebuie să scoată din buzunar 154 euro pentru trei zile, iar dacă vor să stea cu două zile în plus vor adăuga la preţul total doar 30 euro. Preţuri mici sunt şi în Obzor, acolo unde un pachet ultra all inclusiv la un hotel de patru stele, timp de trei zile, costă doar 220 euro. Pachetul include mic dejun în regim bufet bogat în produse ecologice, cină festivă de revelion cu muzică românească live, cocktail party, sport şi animaţie pentru copii, acces la piscină şi la sala de fitnnes. "Abia au fost lansate ofertele, dar cu siguranţă în această perioada vor începe să vină şi să faca rezervare pentru revelion. Deja au început să vină destui târgovişteni să se intereseze unde sunt cele mai avantajoase oferte", adaugă Robert Oprea.

Revelionul la Predeal costă minim 300 euro

Agenţii de turism târgovişteni spun că sunt mai avantajoase ofertele din Bulgaria decât cele din ţară, asta pentru că hotelurile româneşti au costuri mari. Două zile la Predeal, la un hotel de trei stele, îi costă pe târgovişteni minim 300 euro. Pachetul include cazarea, micul dejun şi cina festivă de revelion. „Eu prefer să fac revelionul în străinătate, asta pentru că dai şi mai puţini bani şi sunt şi ai şi multe facilităţi. Alte dăţi făceam revelion în staţiunile montane de la noi, însă acum nu ne mai permitem”, spune Mihaela Dincă, o târgovişteancă de 42 de ani.

Citat: „Regiunile respective din Bulgaria sunt frumoase ca vegetaţie şi sunt dezvoltate an de an, iar facilităţile oferite sunt excepţionale.”, Robert Oprea, agent de turism la All Tours Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite