O femeie din Dâmboviţa a păcălit mai multe persoane recomandându-se "inspectoare OPC"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două femei din Bucureşti şi din judeţul Dâmboviţa au fost prinse, astăzi, de poliţişti
Două femei din Bucureşti şi din judeţul Dâmboviţa au fost prinse, astăzi, de poliţişti

Două femei din Bucureşti şi din judeţul Dâmboviţa au fost prinse, astăzi, de poliţişti în timp ce se făceau că verifică mărfuri dintr-un magazin situate în comuna ilfoveană Brăneşti. Ele au păcălit angajaţii mai multor magazine în faţa cărora se recomandau drept “inspectoare la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului” (OPC) şi cereau angajaţilor diferite produse pentru a-i “ierta” de o presupusă amendă.

Cele două false inspectoare, în vârstă de 30 şi, respectiv, 36 de ani, sunt cercetate pentru uzurpare de calităţi oficiale şi înşelăciune. Ele se află la sediul Poliţiei Oraşului Pantelimon unde sunt audiate.

Femeile au plecat “la vânătoare” la primele ore ale dimineţii. Au intrat într-un magazin şi au pus ochii pe diferite mărfuri care păreau în neregulă. Apoi,  le-au cerut diverse produse pentru a nu le aplica “amenzi”. Oamenii nu le-au dat crezare, însă, celor două femei şi au chemat Poliţia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în ultima perioadă, femeile au folosit acest mod de operare la mai multe societăţi comerciale de pe raza localităţii Brăneşti, unde au solicitat diverse sume de bani sau produse.

http://www.evz.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite