Târgoviste: Vlad Dăscălescu este pasionat de OZN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgoviste: Vlad Dăscălescu este pasionat de OZN
Târgoviste: Vlad Dăscălescu este pasionat de OZN

Studiază fenomenul OZN de mai bine de 14 ani, a strâns sute de materiale cu privire la apariţia extratereştrilor pe Pământ şi crede cu tărie în Dumnezeu.

Vlad Dăscălescu este pasionat de când se ştie de tot ceea ce înseamnă studierea altor civilizaţii decât cele pământeşti. A povestit pentru “Adevărul de Seară” că a găsit în bibliotecile părinţilor şi bunicilor săi numeroase cărţi care tratau fenomene ce nu puteau fi explicate, apariţia pe Pământ a unor fiinţe venite din spaţiu şi care i-au captat atenţia.

Acesta spune că a început să studieze foarte atent astfel de fenomene din anul 1994, când a participat la o conferinţă, la Târgovişte, legată de apariţia OZN-urilor în România.

“Conferinţa a fost susţinută de celebrul scriitor şi ufolog Călin Turcu, la care a participat şi cel care, mai târziu, alături de domnul Turcu, mi-a fost mentor în studierea fenomenului OZN. Acest om este Grigore Eftimescu, arhitect. Toţi trei am strâns aproximativ 500 de materiale din România, care au apărut şi în cărţile lui Călin Turcu, subiecte investigate pe teren, cu martori, declaraţii şi înregistrări”, a declarat Vlad Dăscălescu.

Experienţele trăite valorează mai mult decât orice

El spune că experienţele trăite valorează mai mult decât toate realizările pe care le-a avut în viaţă, chiar dacă, nu de puţine ori, a fost catalogat drept nebun pentru pasiunea sa faţă de obiectele zburătoare neindentificate. Cu toate acestea, crede cu tărie în ceea ce face şi spune că timpul va demonstra că cercetările echipei sale au o bază reală.

“Consider că marea realizare a vieţii mele nu sunt şcolile pe care le-am urmat, nici locurile de muncă pe care le-am avut, ci faptul că timp de 14 ani am trăit lângă aceşti oameni şi că am avut acces unde nu au decât foarte puţini oameni. Am fost consideraţi nebuni, oameni care n-au niciun fel de ancorare în realitate, dar timpul a demonstrat şi va demonstra că tot ce am spus lumii de-a lungul timpul a fost real”, a adăugat Dăscălescu.

Nu puţine au fost persoanele care i-au relatat despre faptul că au avut contact cu extratereştii. Un caz care i-a rămas în minte a fost cel al unei târgoviştence de 28 de ani care susţine că a fost răpită, în anul 1998, pentru câteva ore şi dusă către o destinaţie necunoscută.

“Pe Anca nu o interesase niciodată acest subiect. A fost luată din mijlocul oraşului şi dusă către o destinaţie necunoscută. În descrierea tinerei, verificată ani de-a rândul de toţi experţii de OZN din România şi validată, a avut o întâlnire cu ocupaţi ai unei nave, celebrii gri, care apar în toată literatura de specialitate, înalţi de 1,20 metri, cap mare, mâini lungi, cu 4 degete, cu capacităţi de teleportare, de scanare a gandurilor şi de inducere a altor realităţi decât cele înconjurătoare”, povesteşte Vlad.

A văzut obiecte zburătoare deasupra judeţului

Acesta susţine că a văzut obiecte zburătoare pe cerul judeţului Dâmboviţa în 2000, 2001 şi 2003, dar nu a putut înţelege nici acum, după atâţia ani de studiu a acestui fenomen, criteriile după care aleg persoanele care relatează astfel de întâmplări şi ce anume vor de la ele.

Întrăbări şi răspunsuri:

Nu vă consideră cei din jur altfel din cauza acestei pasiuni?
V.D. Uneori da, dar în momentul în care au fost puşi în faţa dovezilor, pot spune că au devenit adepţi ai acestui fenomen. Uneori biserica a interpretat greşit aplecarea mea spre acest fenomen, dar, de-a lungul timpului, am reuşit să ajung la un numitor comun şi cu preoţii pe care îi respect şi stimez.

Cum îi convingeţi pe cei care privesc cu scepticism acest fenomen?
V.D. Nu am incercat să conving pe nimeni, pentru că nu am avut nevoie să conving pe cineva. În ultimii ani presa, în special televiziunile, vorbesc despre faptul ca OZN a devenit un fenomen în lume şi relatările s-au înmulţit.

Ce-i place
“Sunt o enciclopedie în muzică şi film. Ştiu detalii aproape despre orice film bun, cunosc componenţa şi albumele la aproape 80 de formaţii rock dintre anii ’79 şi 2000. Îmi place tenisul de câmp, am fost chiar şi instructor cu mulţi ani în urmă, şi iubesc călătoriile. Îmi place muntele, dar nu suport marea.

Ce nu-i place

“Nu suport minciuna în care trăim zi de zi şi degradarea individului. Nu îmi plac cei care chinuie animalele şi nu aş putea să tolerez o persoană care ar răni un animal”

Profil
Născut: 7 martie 1965 Bucureşti
Studii: Facultatea de Drept de la Universitatea “Mihai Viteazul” Ploieşti
Familie: necăsătorit

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite