Târgovişte: Un ONG îi va tăia lemnele străbunicii din Muscel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Un ONG îi va tăia lemnele străbunicii din Muscel
Târgovişte: Un ONG îi va tăia lemnele străbunicii din Muscel

O organizaţie nonguvernamentală din Târgovişte a răspuns campaniei lansate de  Adevărul de Seară Târgovişte, pentru a sări în ajutorul bătrânei de 86 de ani din satul Muscel. Voluntarii acesteia îi vor tăia lemne şi îi vor repara gardul.

Povestea străbunicii din Muscel nu a lăsat indiferenţi cititorii noştri, aceştia fiind foarte interesaţi de felul în care ar putea să fie de ajutor.
În urma mesajelor primite pe adresa redacţiei, „Adevărul de Seară“ a deschis un cont bancar în care cei interesaţi pot dona bani pentru Floarea Gurgu. Banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea de alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte şi lemne, pentru a-i face bătrânei o iarnă mai uşoară. 

Citeşte şi:

Târgovişte: Se luptă singură cu sărăcia la 86 de ani, deşi are 8 copii, 24 de nepoţi şi 14 strănepoţi

CAMPANIE: Ajutaţi-o pe străbunica din Muscel!


Membrii unei organizaţii nonguvernamentale vor să ajute

Povestea bătrânei a atras atenţia membrilor unei organizaţii nonguvernamentale care s-au arătat interesaţi să ajute, prin voluntarii săi, la efectuarea de reparaţii a casei în care locuieşte Floarea Gurgu şi la tăierea lemnelor de care aceasta va avea nevoie la iarnă. Străbunica are mâna luxată şi o hernie, astfel că nu se poate descurca singură în gospodărie.

"Mi-e teamă că vine iarna grea şi n-o să pot să mai crap lemnele de foc",a declarat Floarea Gurgu.

“Am discutat problema cu câţiva dintre membrii fundaţiei noastre şi ne-am decis ca în zilele următoare să mergem acasă la aceasta pentru a vedea cum o putem ajuta. Cunoaştem zona destul de bine, plănuim ca peste două-trei zile să urcăm, sa ajutăm cu ceea ce putem la faţa locului şi să evaluăm ce alte nevoi mai are Floarea Gurgu, pentru a plănui chiar şi acţiuni viitoare”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Florin Dumitru, unul din membrii fundaţiei Sargeţia.

Acesta a mai spus că în zonă sunt multe cazuri similare, mulţi bătrâni având în zonă neajunsuri, majoritatea tinerilor fiind plecaţi din sat tentaţi de mirajul unui trai mai decent la oraş. “Ne gândim chiar să organizăm lunar astfel de acţiuni, prin care să le facem viaţa mai uşoară celor din zonă”, a adăugat Florin Dumitru.

Niciun ban până în acest moment în cont

La 24 de ore de la deschiderea contului pentru donaţii, nu a fost depus niciun ban.

Reamintim celor interesaţi că numărul de cont este RO46PIRB1600358639001000 şi a fost deschis la Piraeus Bank, Sucursala Târgovişte. Titularul de cont este FLOREA EUGEN SORIN.

Contul va fi deschis toată săptămâna pentru iar cu banii astfel strânşi se vor organiza acţiuni  împreună cu voluntarii interesaţi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite