OFICIAL Adrian Ţuţuianu a jurat cu mâna pe biblie că o să apere interesele judeţului Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu
Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean, senatorul Adrian Ţuţuianu, a depus jurământul de investire în funcţie la Tribunalul Dâmboviţa. Ţuţuianu a jurat cu mâna pe biblie că o să respecte legile României şi că o să apere interesele dâmboviţenilor.

”Este o zi specială pentru mine. Vă asigur de întreaga mea disponibilitate şi determinare în a-mi pune în aplicare programul cu care am venit în faţa alegătorilor. Vreau să mulţumesc locuitorilor judeţului Dâmboviţa că au investit încredere în mine. Vreau să mulţumesc colegilor mei din PSD, din USL pentru sprijinul pe care mi l-au acordat” a declarat Adrian Ţuţuianu ,preşedinte CJ Dâmboviţa.



Arhiepiscopul şi Mitropolitul Târgoviştei, ÎPS Nifon Mihăţă, nu a ratat momentul şi a ţinut să fie aproape de noul preşedinte al Consiliului Jdueţean, căruia i-a dăruit o biblie şi o icoană.

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean va avea loc vineri de la ora 14.00, în cadrul căreia vor fi validaţi şi vor depune jurământul cei 34 de consilieri judeţeni : 18 ai USL, 13 ai PD-L şi trei ai PP-DD precum şi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite