OFERTĂ DE MUNCĂ 3600 de euro, la căpşuni, în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aveţi vârsta minimă de 18 ani, cunoştinţe minime de limba engleză şi sunteţi în căutarea unui loc de muncă? Acum aveţi ocazia să mergeţi în Danemarca să lucraţi în agricultură. AJOFM Dâmboviţa, prin reţeaua EURES, anunţă că sunt disponibile 250 de locuri de muncă, cele mai multe pentru muncitorii necalificaţi.

Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpsunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor şi a altor fructe şi legume. De asemenea, sunt oferite şi zece posturi pentru soferi de tractor şi camion. Şi persoanele care au terminat o formă de învăţământ cu specific de agronomie, zootehnie sau medicină veterinară au la dispozţie 50 de locuri.

11 târgovişteni, chemaţi la interviu

Persoanele interesate trebuie să se prezinte mai întâi de toate la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, din judeţul de domiciliu. Toate CV-urile trebuie depuse până pe 28 februarie iar preselecţia va avea loc pe 10 martie la Ploieşti.

“Persoanele interesate trebuie să susţină un interviu în imba engleză. De asemenea, candidaţii trebuie să aplice cu un CV online, tot în engleza, la adresa www.seasonalwork.dk. Cei din Danemarca vad CV-urile şi apoi informeaza AJOFM-ul despre persoanele selectate”, a declarat pentru “Adevărul de Seară”, Valentina Soare, consilier EURES.

Până acum, 57 de de dâmboţeni şi-au manifestat dorinţa de a pleca la muncă în fermele din Danemraca, iar şi 11 dintre ei au fost deja chemaţi la interviu.

Trebuie să luaţi în calcul că angajatorul nu vă asigură transportul până în ţara nordică. În schimb, pentru activitatea prestată, puteţi câştiga chiar şi 15 euro net pe oră. În medie, se lucrează între 20 şi 60 de ore pe săptămână. Făcând un calcul simplu, puteţi ajunge la un venit net pe lună, între 1200 şi 3600 de euro.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite