Târgovişte: Număr record de şoferi lăsaţi fără permise în doar un weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Număr record de şoferi lăsaţi fără permise în doar un weekend
Târgovişte: Număr record de şoferi lăsaţi fără permise în doar un weekend

Număr record de premise auto reţinute de poliţiştii dâmboviţeni în acest sfârşit de săptămână. Dacă weekend-ul trecut 26 de şoferi au devenit pietoni pentru trei luni de zile, în acest sfârşit de săptămână 37 de şoferi au rămas fără permise după ce au fost depistaţi în trafic cu abateri de la legislaţia rutieră.

Astfel, cei aproape 40 de şoferi au fost înregistraţi că circulau cu viteză peste limita legală, că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, că au trecut pe roşu la semafor sau, mai rău, că au condus sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Nici amenzile aplicate celor care nu au respectat legea nu sunt de neglijat. Acestea sunt în număr de 420 şi depăsesc valoarea de 46.000 de lei.

Tragedii provocate de ignorarea regulilor de circulaţie

Nerespectarea regulilor de circulaţie este şi cauza unui grav accident rutier de circulaţie petrecut, ieri, în afara localităţii dâmboviţeane I.L. Caragiale. Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav, după ce unul dintre şoferii implicaţi nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire.

“Din accident a rezultat rănirea gravă a lui L. Vasile, care a fost transportat de un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, şi rănirea uşoară a lui T. Emin, S. Ionuţ, de 21 de ani, din comuna Dărmăneşti, C. Iulian, de 21 de ani, din comuna Văcăreşti”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa.

Traficul a fost blocat mai bine de o oră, pentru ca persoanele rănite să fie scoase dintre fiarele contorsionate.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite