Târgovişte: Nu îmi voi abandona fiul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tatăl lui Ionuţ l-a vizitat la spital, pentru prima dată de la întâmplarea tragediei, pe fiul său şi a stat de vorbă cu el în prezenţa procurorilor. "Am fost la el, am vrut să văd cum se simte, nu pot să îl las aşa, în momentul ăsta am inima împărţită în două"

L-am găsit pe Gheorghe Motruc în această dimineaţă îngândurat, aşteptând în faţa blocului, unul dintre prietenii apropiaţi. L-am rugat să ne spună care sunt sentimentele dumnealui faţă de Ionuţ. Astfel ne-a povestit ce gânduri a avut în ultima perioadă. "Am fost ieri la el la spital, să stau şi eu de vorbă cu el. L-am întrebat de ce a făcut el treaba asta şi mi-a răspuns că "îl enervase"! Când l-am întrebat dacă îi pare rău nu a mai zis nimic, dar i-am văzut două lacrimi în colţul ochilor. L-am întrebat cum se simte aici, dacă este bine îngrijit, dacă mănâncă, vroiam să ştiu dacă îi este bine sau dacă are nevoie de ceva. Nu mi-a mai vorbit nimic, doar dădea din cap, afirmativ sau negativ. Mi-a dat de înţeles că este tratat bine. L-am întrebat, "ce o să te faci tu acum măi Ionică, o să ajungi în iad", nu a schiţat niciun gest. El nu îşi dă seama acum ce îl aşteaptă. Acum e bine, e tratat bine dar situaţia asta se va schimba când va ajunge în centrul de reeducare. Uite, am uitat să îi zic să îmi scrie unde va sta, că nu vreau să pierd legătura cu el. Vreau să îi duc şi eu un pachet, să îi duc chiar şi un preot", a povestit tatăl lui Ionuţ.

Nu poate renunţa la Ionuţ

"Nu pot să renunţ la el, să îmi fie indiferent, am stat mult şi m-am gândit şi am ales să merg după el, să nu îl abandonez. Nu pot să îl las, am inima împărţită în două, o parte a rămas la Adriana, cealaltă la Ionică, e copilul meu. Acum parcă îl văd, era mic mic, cu mine a făcut primii paşi şi mi-a zis tată, cum să îl las acum, este totuşi copilul meu", ne-a spus Gheorghe Motruc.

Nu zicea niciodată "mulţumesc" sau "te rog frumos"!

Ionuţ a beneficiat toată copilăria lui de avantaje pe care alţi copii nici măcar nu le visează. "L-am ţinut în puf, nu am vrut să fie nevoit să se scoale la cinci dimineaţa să se ducă la munca, am zis că dacă mie mi-a fost greu, măcar lui să îi fie bine şi uşor. Nu îmi plăcea că era foarte închis în el, nu comunica. Adriana se mai lua de el, pentru că vroia să scoată un copil bun din el, dar niciodată nu l-a lovit. Eu i-am luat odată tastatura şi mouse-ul să îl fac să nu mai joace. După două zile a venit şi m-a rugat frumos să i le dau înapoi. Mi-a zis şi mulţumesc. A fost singura dată când l-am auzit spunând "mulţumesc" sau "te rog frumos", îşi aduce aminte tatăl lui.

Tatăl adevărat al lui Ionuţ era un om foarte violent

Ionuţ Savin se pare că l-a moştenit pe tatăl său, care era un om foarte violent, conform spuselor lui Gheorghe Motruc. "Vasile (tatăl adevărat al lui Ionuţ) bea mereu, nu i-a plăcut munca niciodată, nici nu ştiu dacă o mai fi liber acum, sărea imediat la bătaie, una două punea mâna pe cuţit. Chiar eu l-am scăpat odată pe bunicul băiatului de Vasile care pusese mâna pe cuţit să îl lovească. Cred că i-a moştenit genele, şi la trăsăturile fizice aduce cu el, au buzele la fel", ne-a spus domnul Motruc.



Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite