Nouă localităţi sărbătoresc de Sfânta Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Startul a fost dat de oraşul Răcari unde începând de astăzi, au fost organizate activităţi culturale şi sportiv-distractive.

Concursuri de dansuri populare între echipele de elevii de la şcolile din Colacu şi Ghimpaţi, desene pe asfalt la care au fost invitaţi să-şi arate talentul, alături de copii, şi tineri, şi bătrânii din localitate. Iubitorii de mişcare s-au putut înscrie, fără limită de vârstă,  la competiţia ciclistică „Descoperă oraşul Răcari pe două roţi”.

Handbal între funcţionare şi profesoare

Astăzi, într-un cadru festiv la care a participat şi Florin Popescu - preşedintele Consiliului Judeţean, primarul oraşului Răcari Marius Caraveţeanu a acordat diplome şi cadouri cuplurilor care au împlinit cincizeci de ani de căsnicie.

„Am mai organizat cu ajutorul elevilor şi cadrelor didactice de la noi din oraş expoziţii de pictură, desen, artă populară, fotografie artistică. De asemenea, i-am invitat pe producătorii agricoli din localitate să-şi etaleze roadele muncii, mai ales că a fost un an bogat”, spune Marius Caraveţeanu.

image

Tot în  spaţiului pus la dispoziţie pentru petrecere şi delectare, a fost deschis „Clubul Seniorilor” unde se organizează partide de şah şi table. „Simţim şi noi că este sărbătoare. Jucăm şah, table, mai bem un pahar de bere. Câştigători sunt buna dispoziţie, spiritul de competiţie şi ambiţia”, mărturiseşte un localnic.

Ineditul manifestărilor de la Răcari îl constituie meciul de handbal fete dintre funcţionarele din Primărie şi profesoarele de la şcolile din oraş.
Sfânta Maria este patroană spirituală şi pentru alte opt localităţi din judeţul Dâmboviţa – Hulubeşti,  Corneşti, Bucşani, Potlogi, Sălcioara, Tătărani, Ludeşti şi Buciumeni, unde se organizează astăzi spectacole.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite