Târgovişte: Nouă incendii în doar două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii dâmboviţeni au intervenit, în acest sfârşit de săptămână, pentru stingerea a nouă incendii.

Cele mai grave au avut loc ieri, când două echipaje de pompieri de la Târgovişte au  intervenit la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Piscicolă din localitatea Nucet pentru stingerea unui incendiu, care a izbucnit la o magazie. Se pare că focul a fost declanşat de o instalaţie electrică ce prezenta unele defecţiuni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Basarab I” Dâmboviţa , pompierii s-au luptat cu flăcările timp de două ore, peste 140 de mp din acoperiş fiind distrus.

De asemenea, Detaşamentul de Pompieri Găeşti a intervenit, ieri, la un bloc de locuinţe din oraş, unde locatarii au anunţat că pe scară se simte un puternic miros de gaz. Pompierii au intrat pe geamul unui apartament, au închis butelia şi aragazul lăsate aprinse şi au evacuat toţi locatarii. Zona a fost supravegheată până ce nu s-a mai simţit miros de gaz.

Ultimul caz s-a înregistrat la marginea cimitrirului din comuna Lunguleţu, unde a izbucnit un incendiu. Acesta a cuprins 120 metri pătraţi şi trei tone de gunoi, focul fiind stins de pompierii de la Titu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite