Noroaie şi bălţi în Micro IX

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din zona staţiei Caraiman din Micro IX, în zilele ploioase, nu mai pot să ducă nici măcar gunoiul la rampa special amenajată.

Parcarea autoturismelor reprezintă, de asemenea, o problemă. Perimetrul dintre blocuri nu a fost amenajat şi arată ca uliţele din cătunele îndepărtate ale judeţului.

„Este de nedescris. Nu ştiu cum să ne mai descurcăm. Vedeţi, acum când plouă, trebuie să ne dotăm cu cisme de cauciuc, ca să răzbatem prin noroi”, spune un pensionar. Situaţie oarecum asemănătoare şi în microraionul VI, mai precis pe strada Dumitru Oprescu, între blocurile 15 şi 16. Locatarii sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile i-au abandonat, nemaicontinuând lucrările de amenajare a parcărilor, începute în urmă cu 2 ani.

Nemulţumiţi că au gunoiul sub ferestre


„Nu au mai venit nici cei de la «Spaţii verzi» prin zona noastră. Probabil or să-şi aducă aminte în apropierea alegerilor. Am vrea şi noi în parcarea asta măcar piatră, nu neapărat asfalt. Suntem vreo 15 proprietari de maşini. Dar, şi mai rău este faptul că ne-au pus tomberoanele de gunoi sub nas. O să vină vara şi, cum oamenii sunt indisciplinaţi şi aruncă gunoaiele aiurea, o să pută îngrozitor”, crede Nicolae Căpraru.

image

Primarul municipiului, Gabriel Boriga, afirmă că ştie aceste inconveniente şi, în măsura posibilităţilor, administraţia le va rezolva. În microraionul IX trimite chiar astăzi o echipă să vadă exact despre ce este vorba şi să caute soluţii. Edilul susţine că vor apărea şi ceva dificultăţi, întrucât unele terenuri din zonă au fost retrocedate cu mult timp în urmă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite