Noaptea trecută. Scheletu' l-a tăiat cu sabia pe Paganel la o sală de fitnes din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 38 de ani a ajuns la spital după ce a fost tăiat, la o mână, de iubitul fostei sale prietene. Anchetatorii i-au audiat toată noaptea pe martori dar şi pe agresorul care acum riscă ani grei de închisoare pentru loviri şi ultraj contra bunelor moravuri.

Ambulanţa l-a găsit pe Ionel Manolache, zis „Paganel”, în vârstă de 38 de ani, zăcând într-o baltă de sânge, chiar în faţa sălii de fitnes. Incidentul a avut loc la „Viva Fitness” care este amplasată la baza Sălii Sporturilor din Târgovişte. „Paganel” a avut nesăbuinţa de a-i aduce la cunoştinţă lui „Scheletu” că în urmă cu ceva timp a întreţinut relaţii sexuale cu actuala sa prietenă. Orbit de furie, acesta a plecat din sala de fitnes şi s-a întors cu o sabie pentru a-şi face dreptate. L-a atacat pe rivalul său pe la spate, reuşind să-l taie la mâna stângă. „Ambulanţa a fost solicitată pentru preluarea unui bărbat de 38 de ani care prezenta la nivelul antebraţului stâng un traumatism prin tăiere. Din spusele poliţiei se pare că a fost tăiat în urma unei agresiuni cu sabia. A fost destul de grav”, a declarat asistentul Eugen Florea.

Mama victimei a venit într-un suflet la spital pentru a vedea în ce stare era fiul său, mai ales că îl ştia cu tensiunea scăzută. „M-a sunat cineva şi mi-a spus că băiatul meu este tăiat şi se afla la spital la urgenţe. Am venit repede dar nu ştiu ce s-a întâmplat exact şi cine l-a tăiat. Este tăiat şi la picior şi la mână. Ştiu doar că la sala de sport s-a întâmplat. O fi avut vreo neînţelegere cu vreun băiat pe acolo”, a spus Smaranda Cocoş, mama lui „Paganel”.



Va avea nevoie de două zile de spitalizare

Imediat după ce a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Târgovişte, a fost îngrijit şi cusut. Câteva minute dacă mai stătea, putea muri, spun medicii, pentru că a pierdut mult sânge. „Este vorba de o plagă înjunghiată la nivelul braţului. Nu este foarte gravă dar pentru că a pierdut mult sânge şi are şi tensiuea mică, îl vom mai ţine două zile sub supraveghere medicală”, a declarat dr. Radu Minulescu.

Audiaţi toată noaptea

Martorii întregii scene, dar şi „Scheletu”, au fost auditaţi la secţia Poliţiei din Târgovişte iar astăzi va fi audiat şi „Paganel” pentru ca anchetatorii să afle cum s-au petrecut exact lucrurile. Atacatorul are deja dosar penal pentru loviri şi ultraj contra bunelor moravuri. „În funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, poliţiştii vor face încadrarea juridică a faptei”, a declarat agent Georgiana Comănici, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa. 

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite