PATRU DINTR-O LOVITURĂ Accident spectaculos în acelaşi loc în care a murit preotul Nicolae

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nici două zile de la tragicul accident de pe I.C. Brătianu, în care un preot, soţia şi fiica acestuia şi-au pierdut viaţa, un alt eveniment i-a lăsat mască pe oamenii legii. Un tânăr, tot din Gheboaia, băut, a avariat patru maşini, exact în acelaşi loc.

Andrei Niţă, în vârstă de 18 ani, le-a declarat oamenilor legii cu o seninătate ieşită din comun, că a consumat trei beri înainte să se urce la volan. S-a cinstit cu prietenii de ziua bărbatului într-un local din Târgovişte. Mai avea doar 500 de metri pănă la blocul în care locuieşte dar a pierdut controlul volanului şi a izbit violent trei maşini parcate regulamentar.

“Am băut trei beri. Am accelerat prea mult. Nu mai ştiu câte maşini am buşit. Ştiu că acolo s-a întâmplat şi accidentul cu preotul. chir am fost acolo aseară. Nu mi-am dat seama de ce fac. Eram singur în maşină. Ştiţi şi dumenavoastră cum e când bei. Trei beri pentru mine s-au dovedit prea multe. Am sărbăătorit ziua bărbatului. Îmi pare rău pentru ce am făcut”, a declarat şoferul inconştient.



Accidentul a avut loc tot pe Bulevardul I.C. Brătianu, la doar câţiva metri de locul unde cu o noapte în urmă, familia unui preot a fost spulberată de un bolid condus de un alt preot aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul, care avea permisul de conducere de numai şase luni a fost testat cu alcooltestul, aparatul indicand în dreptul său o valoare de 0,63 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Acesta este acum cercetat pentru distrugere dar şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El va trebui sa suporte reparaţiile celor trei autoturisme avariate.

Ca o ironie a sorţii, şofer este tot din comuna Gheboaia, localitatea natală a preotului ucis de BMW în urmă cu două nopţi.

image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite