Nechibzuinţă. Un bărbat a murit electrocutat după ce a vrut să fure un cablu sub tensiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămas fără serviciu şi pe vreme de criză, un bărbat de 57 de ani din localitatea dâmboviţeană Cobia, s-a gândit că ar putea scoate ceva bani dacă ar fura câţiva metri de cablu de cupru din reţeaua de electricitate.

Eugen Stanciu a luat un bomfaier şi s-a căţărat “cu grijă” pe stâlp numai că a atins din greşeală un fir de înaltă tensiune. Totul s-a întâmplat, ieri, în localitatea natală. ”Bărbatul a fost găsit căzut lângă un stâlp electric ce face joncţiunea între reţeaua principală de alimentare electrică şi o reţea secundară neracordată, iar lângă cadavru, poliţiştii au identificat un bomfaier, cu care, cel mai probabil, acesta avea de gând să taie un cablu de înaltă tensiune ”, a declarat agent principal, Rebeca Ştefan, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Eugen Stanciu s-a despărţit de soţia sa acum mai bine de opt ani şi locuia singur în pe care a moştenit-o de la părinţii săi. Avea patru copii, doi băieţi şi două fete. Cel mai mic are 22 de ani iar cel mai mare, aproape 31 de ani. Bărbatul a lucrat până acum trei ani de zile, dar a fost disponibilizat în urma unor restructurări la staţia de petrol din localitatea Cobia. Potrivit oamenilor legii, bărbatul niciodată nu a provocat vreun scandal în sat şi nici nu avea cazier. De fapt, aceasta a fost singura sa abatere.

Câţiva vecini care plecau, ieri, spre serviciu, l-au zărit prăbuşit lângă un stâlp de înaltă tensiune, la aproximativ 20 de metri de drumul de acces şi i-au anunţat imediat rudele şi poliţia că este mort.

Acum trupul bărbatului se află la morga Spitalului Judeţean din Târgovişte pentru autopsiere.  Medici urmează să stabilească exact cauzele morţii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite