VIDEO: „Nebunu” şi „Urzică” au spart casa lui Florin Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii care au avut curajul să pătrundă în casa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, obiectiv supravegheat de paznicii unei firme de pază, ba chiar şi de poliţişti locali, au fost prinşi.

Se pare că probele ridicate de la faţa locului au avut un rol însemnat în identificarea rapidă a făptaşilor, care mai comiseseră astfel de fapte. Ieri, poliţiştii au descins în  Prepeleac.

Existau destule date care duceau la concluzia că,  în acest cartier, locuit proponderent de romi, se ascund bunuri furate din mai multe locuinţe, printre care şi cele sustrase din casa lui Florin Popescu.

Plasma a fost recuperată

În urma percheziţiilor, oamenii legii au dat de plasma preşedintelui Consiliului Judeţean, dar şi de alte unelte, furate în aceeaşi seară din garajul familiei. Există indicii clare că indivizi din grupul infracţional, format din persoane cu vârste între 20-45 ani, au pătruns şi în locuinţa consilierului local Tudorică Răducanu, de unde au plecat cu o cantitate apreciabilă de bijuterii din aur.

În timpul anchetei, hoţii au mărturisit procurorilor că nu au avut habar că au intrat în casa preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Popescu.

Astăzi, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru patru dintre făptaşi – Vasile Adrian Petrişor, zis „Nebunu”; Cătălin Iulian Tănase, zis „Urzică”; Dumitrescu Iulian şi Moise Vasile Laurenţiu. Altor doi le este interzis să părăsească localitatea de domiciliu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite