Nadia Ştirbescu - Regina Balului la Universitatea Valahia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Ştirbescu
Nadia Ştirbescu

La concursul de Miss Târgovişte, unde s-a clasat pe locul al doilea, a fost poreclită de Dana Săvuică, „Mama Natură” pentru bustul generos afişat pe scenă.

De data aceasta, la concursul de Miss Boboc al Universităţii Valahia, Nadia nu a mai scăpat titlul printre degete şi a fost încununată regina balului. Este studentă la Drept, dar nu este „blondă”. Arte de gând să îi calce pe urme surorii sale, notar public. Amândouă ar vrea să îşi deschidă un birou de legalizat acte. Cel mai bun prieten al său este chiar tatăl, preot, de la care primeşte întotdeauna cele mai bune sfaturi.

Încident la cabina de probe

A avut parte de un mic incident în cabina de probă, în timpul concursului, dar totul a mers ca la carte după ce şi-a dat seama că este preferată publicului. „Concursul a avut loc la Sala Sporturilor din Târgovişte. La început am avut emoţii foarte mari, îmi era frică să nu cad, să nu mă încurc în rochie, dar totul a ieşit bine. Înainte de prezentare mi-am dat cu parfum în ochi şi nu prea mai vedeam bine, eram foarte, foarte supărată, mă gândeam că nu voi ieşi prea bine. Nu îmi plăcea nici cum îmi stătea rochia, dar când am intrat pe scenă şi am auzit aplauzele publicului mi-am dat seama că sunt apreciată şi că nu am de ce să-mi fac probleme. Mi-am continuat prezentarea, pe scenă, mă simţeam din ce în ce mai bine, chiar aveam încredere că voi reuşi să ies cu fruntea sus. Ăsta a fost singurul impediment din timpul concursului”, ne-a povestit Nadia.

Timpul de pregătire a fost scurt

Pe parcursul întrecerii, fetele au avut de prezentat puţine probe: ţinută de zi, lenjeria intimă şi ţinuta de seară. Cu toate astea, fetele s-au plâns de timpul destul de scurt pe care l-au avut la dispoziţie pentru pregătire. „Timpul de pregătire a fost foarte scurt, a durat doar două săptămâni. Din fericire am avut o coregrafă foarte bună, pe Alina Dumbravă, care a stat zi de zi cu noi şi ne-a instruit foarte bine, ne-a învăţat cum să ne mişcăm, cum să ne îmbrăcăm, cum să ne sincronizăm. Concurenţa a fost destul de mare, toate fetele au fost frumoase dar ultima decizia a fost a juriului şi mă bucur că a fost în favoarea mea. Am avut de prezentat proba de seară, lenjeria intimă, care a smuls ropote de apluze şi o probă de descriere. Aici am spus ca îmi place să gătesc prăjituri. Îmi place la nebunie să fac tiramisu, e specialitatea mea şi preferata iubitului meu”, spune cu zâmbetul pe buze noua Miss Valahia.

Nu se visează fotomodel

„Acest concurs e cea mai mare reuşită a mea după ce am obţinut locul doi la Miss Târgovişte. A fost o experienţă de neuitat mai ales că la finalul concursului am făcut poze cu Connect-r care mi-a urat succes în carieră. Am primit o sumă în bani, o coroniţă de care sunt foarte mândră, o excursie la munte, bijuterii Swarovski şi un mp3 player. Deocamdată nu mă gândesc la o carieră în modeling, dar nu pot ştii ce îmi rezervă vitorul. Vreau să îmi deschid un notariat împreună cu sora mea”.

Care este cheia succeslui în opinia ta?

E cam greu de spus care este cheia succesului pentru că acum am doar 19 ani. Dar eu cred că fără muncă nu se poate obţine performanţă. În orice domeniu este valabilă această regulă. Nu poţi aştepta să iţi dea cineva ceva pe gratis. Vorba aceea: „Dumnezeu iţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă”.

Cum arată bărbatul ideal?

Barbatul ideal trebuie să fie înţelegător, inteligent, să îşi arate în permanenţă afecţiunea faţă de mine, să aibă un simţ al umorului bine dezvoltat şi să ştie să se descurce în viaţa indiferent de gradul de bunăstare pe care îl deţine. Prietenul meu este foarte mândru de mine. Este puţin gelos, dar în limite acceptabile.

Ce-i place?
Îmi place să călătoresc, ador marea, plaja, înotul, într-un cuvânt, tot ceea ce este frumos. Nu în ultimul rând îmi place foarte mult să gătesc prăjituri. Mi-ar plăcea să ştiu să schiez, dar mi-e foarte frică. Îmi plac dansurile orientale dar doar în faţa oglinzii. Mă dau cu rolele prin parc atunci când vremea îmi permite.

Ce nu-i place?
Nu îmi place sa fiu întreruptă atunci când vorbesc, nu îmi place minciuna, nu îmi place ipocrizia. De asemenea, nu îmi place sub niciun chip să mă trezesc de dimineaţă dar sunt nevoită să fac asta pentru a ajunge la facultate.

Profil:
Nume: Nadia Ştirbescu
Localitate: Târgovişte
Data naşterii: 28.03.1990
Studii: Liceul Ienăchiţă Vacărescu, studentă Facultatea de Drept ( Universitatea Valahia din Târgovişte)
Familie: două surori, Narcisa (30 de ani) şi Nicoleta (31 de ani), tatăl preot
Dimensiuni: 94/66/91

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite