NOVA VITA TÂRGU MUREŞ – CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE. Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor din Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NOVA VITA TÂRGU MUREŞ – CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE
NOVA VITA TÂRGU MUREŞ – CS MUNICIPAL TÂRGOVIŞTE

Pentru Municipal vremea meciurilor tari din campionat nu a sosit şi asta pentru că adversara de sâmbătă a devenit o echipă de pluton după ce în stagiunea precedentă Nova Vita îşi propusese şi reuşise calificarea în semifinalele Campionatului Naţional.

Plecarea lui Mladen Jojic şi a vedetei  Cristiana Cutaş au fost semnalele care au lăsat să se întrevadă o nouă politică managerială a ardelenilor. Fără investiţii substanţiale în vară, Nova Vita a pierdut toate meciurile oficiale din acest debut de stagiune, fiind eliminată din Cupa României de CSM Satu Mare şi cedând pe final de meci în deplasarea de la Sportul Studenţesc. Mergând pe un raţionament rudimentar, putem spune că CS Municipal ar trebui să aibă o misiune simplă pentru că în urmă cu două săptămâni târgoviştencele mitraliau Sportul chiar în sala federaţiei din Capitală.

Una dintre cele mai importante mutări realizate de Târgu Mureş în această vară este cea a Alexiei Adams, americanca adusă de la Oradea, care a declarat pentru portalul totalbaschet.ro: “În calitate de căpitan al acestei echipe, vom lupta pentru a face un sezon cât mai bun. Cu Târgoviște va fi un meci greu, dar vom face tot posibilul să jucăm cât mai bine”. Alexia Adams a evolua sezonul trecut pentru echipa CSM U Oradea. Aceasta a marcat 13 puncte în cele 21 de minute petrecute pe teren în partida cu CSM București, totalizând și 2 asisturi, o recuperare pentru un indice de 13 la capitolul eficiență.

CS Municipal Târgovişte merge la Târgu Mureş cu scopul declarat de a obţine o nouă victorie categorică înainte de primul joc cu adevărat important din Liga Naţională, cu CSU Alba Iulia. Lotul dâmboviţean nu va fi modificat pentru această partidă, baschetbalistele accidentate fiind în continuare în plin program de recuperare. Georgios Dikeoulakos este convins că de la meci la meci echipa sa va arăta mai bine, iar până la duelurile tari din campionat, CS Municipal va fi gata să învingă celelalte candidate la titlu.

http://baskettgv.ro/

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite