NEWS ALERT! Microbuz cu zece persoane, în şanţ. Patru dintre ele au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece persoane au trăt spaima vieţii lor, după ce în această dimineaţă, microbuzul cu care trebuie să le ducă la locul de muncă, a intrat într-un şanţ de pe marginea drumului. Patru dintre ele au avut nevoie de îngriji medicale şi au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Târgovişte. Nimeni însă nu este grav rănit.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6.30, pe Drumul Naţional 71 Târgovişte – Sinaia, la ieşire din oraşul Fieni.

Cele zece persoane se deplasau cu o cursă specială Fieni – Doiceşti, la Termocentrala Doiceşti. Şoferul, Gheorghe Mălău, în vârstă de 58 de ani, din localitatea Buciumeni, angajat la firma „Atyc”, le-a povestit oamenilor legii că nu ştie ce s-a întâmplat în momentul în care a părăsit partea carosabilă. Cel mai probabil însă, oamenii legii sunt de părere că acesta a adormit la volan. Drumul era uscat iar accidentul s-a petrecut într-o curbă foarte uşoară, în condiţii de vizibilitate maximă.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul însă acesta a indicat valoarea „zero”. Cu toate acestea s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite