Moş Crăciun vine mai devreme la Clubul Victorioşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografie din arhiva clubului
Fotografie din arhiva clubului

În această seară, membrii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor sărbătoresc sfârşitul de an cu un eveniment la care este aşteptat şi Moş Crăciun. El vine cu albumul recent lansat de copii şi cu daruri pentru toţi.

Serbarea de sfârşit de an începe la ora 18,30 şi are loc la sediul Teatrului Junior din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. Evenimentul include trei premiere: lansarea CD-ului de colinde şi cântece de iarnă intitulat „Iarna a venit din nou...”, prima reprezentaţie a spectacolului „Cenuşăreasa”, în care actorii sunt copii cu vârste între 3 şi 10 ani şi lansarea recitalului de poezie „Ochiul meu verde”, interpretat de adolescentele Clubului Victorioşilor, pe versuri de Nichita Stănescu.

"Anul 2011 a fost unul fast"


Evenimentul este deschis publicului larg, cei interesaţi putând să asiste la momentele pregătite. Prezent va spune şi Moş Crăciun, care va aduce CD-ul „Iarna a venit din nou”, calendare cu poveşti şi dulciuri pentru componenţii Şcolii Micilor Vedete şi ai Clubului Victorioşilor, drept răsplată pentru rezultatele din acest an. „Anul 2011 a fost unul fast pentru Clubul Victorioşilor: 25 de premii naţionale şi internaţionale la festivaluri de muzică, tradiţii, umor şi recitare, numeroase apariţii la posturi de radio şi televiziune locale, regionale şi naţionale şi zeci de spectacole oferite publicului din întreaga ţară”, spune mulţumit Victor Mihalache, managerul Şcolii Micilor Vedete şi al Clubului Victorioşilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite