Mona Nicolici a plantat arbori în curtea grădiniţei din Potlogi, reabilitată pe banii Petrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce ani de zile copiii din satul Podul Cristinii, comuna Potlogi, au învăţat într-o grădiniţă insalubră, aproape fără de niciunele, acum se pot lăuda şi ei că au o instituţie de învăţământ preşcolar aşa cum cer standardele europene. Imobilul a fost reabilitat cu sprijinul financiar al Petrom SA.

Lucrările au constat în termoizolare şi consolidare, montarea instalaţiilor de încălzire centrală, grupuri sanitare la interior, mobilier nou, jucării. Au fost amenajate totodată locuri de joacă şi spaţii verzi. Binefăcătorii nu au uitat nici de bibliotecă, pe care au dotat-o cu cărţi şi materiale educative specifice vârstei. Alături de conducerea Primăriei Potlogi, de reprezentanţii Consiliului Judeţean, ai Prefecturii şi Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, s-a aflat şi Mona Nicolici, manager de comunicare în cadrul Petrom SA.

“Am decis să continuăm să ne implicăm în proiectele de responsabilitate socială axate pe educaţia copiilor din mediul rural pentru a sprijini comunităţile locale în mijlocul cărora activăm, în care trăiesc şi angajaţi ai companiei noastre. Toţi copiii ar trebui să beneficieze de condiţii decente de studiu, iar noi sperăm că astfel le dăm o şansă la un viitor mai bun”, a declarat Mona Nicolici.

După consumarea momentului inaugural, oaspeţii au participat la o acţiune de plantare de arbori în curtea grădiniţei, apoi s-a mers la şcoala din Potlogi, unde au fost prezentate mai multe filme despre istoricul Grădiniţei Podul Cristinii şi dăruirea unor educatori cu suflet, din localitate şi din cadrul Fundaţiei “Ovidiu Rom”. Primarul Nicolae Catrina a mulţumit tuturor celor care s-au implicat material, finaciar şi sufleteşte în realizarea unor obiective pe teritoriul comunei Potlogi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite