Mobilă cu stil pentru oamenii cu pretenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

European Heritage oferă mobilier în acord cu noile tendinţe în amenajări interioare. Produsele, ornamentale sau simple, se adresează în special clienţilor de lux. Preţurile diferă în funcţie de finisaje şi matelialele folosite.

Târgoviştenii îşi pot procura mobilă stil Ludovic şi decoranţiuni după ultima modă, fără să iasă din oraş. Ei au posibilitatea de a cumpăra diverse produse în stil clasic, dar nu numai, de la fabrica European Heritage. „Suntem în Târgovişte de 10 ani. Stilul nostru nu era prea mult agreat de piaţa locală, pentru că ne adresăm în special clienţilor cu pretenţii, care au un nivel ridicat de trai. 80-85% din ceea ce lucrăm este pentru export. Dar încet-încet românii au prins gustul pentru genul pe care îl promovăm”, explică Cosmin Bălănoiu, responsabil de marketing în cadrul firmei.

Peste 30 de finisaje pentru toate gusturile
Fabrica, care se găseşte pe Şoseaua Găeşti, la numărul 1, are atât spaţiu de depozitare, cât şi de expunere a mărfii. „Avem două categorii de produse: mobilă-tapiţerie şi decoraţiuni. Oferim piese de mobilier stil clasic, ce nu se potrivesc oriunde, dar şi piese simple sau cu accente rustice. Cât priveşte decoraţiunile, avem tot ce e nevoie pentru decorarea unei case. Sunt game variate de la oglinzi şi tablouri până la statuete şi lămpi”, spune Cosmin Bălănoiu. Fabrica European Heritage din Târgovişte s-a specializat în finisaje. „Colegii noştrii participă la târgurile internaţionale, iar punctul nostru forte sunt finisajele. Produsele provin de la furnizori din ţară, unde mergem cu modelul nostru şi de unde preluăm produsul nefinisat. Nu avem spaţiu pentru întreg procesul de producţie, aşa că ne-am specializat pe finisare. Avem 30 de finisaje plus combinaţiile dintre ele, care se fac aici, la fabrică. Preţurile produselor sunt în funcţie de finisaje”, a declarat responsabilul de marketing.

Marfă de lux, preţuri pe măsură
Chiar dacă sunt de bună calitate şi sunt căutate de clienţi din toată ţara, produsele oferite nu sunt accesibile tuturor. Preţurile diferă în funcţie de finisaje şi materialele folosite. Un birou din lemn masiv costă până în 2000 de lei, un şifonier - în jur de 4000 de lei, oglinzile în jur de 400 de lei, tablourile pot ajunge şi la 5000 de lei, o canapea tapiţată în jur de 2500 de lei, una din piele în jur de 4500 de lei, un scaun simplu - în jur de 400 de lei, unul tapiţat, în jur de 700 de lei. Printre produsele noi se numără lămpile cu abajururi din material textil şi picioare din fier forjat sau cromate, al căror preţuri sunt în jur de 300 de lei.

Pregătirea durează până la o oră şi jumătate

Produsele de mobilier trec printr-un proces de şlefuire şi chituire. „Procesul de pregătire durează pentru o piesă medie în jur de 45 de minute, iar la o piesă complexă este de 80-90 de minute”, ne dezvăluie Gheorghe Tache, şef sector Pregătire în cadrul fabricii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite