Miss şi Mister Boboc de aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Balul Bobocilor la Colegiul Economic “Ion Ghica” a fost amânat anul acesta până la sfârşitul lunii aprilie, din cauza virusului de gripă nouă. Aseară au fost aleşi Miss şi Mister Boboc 2010.

Bobocii şi colegii lor mai mari au petrecut aseară în spiritul tradiţiei, de Balul Bobocilor. Spectacolul s-a desfăşurat la Teatrul “Tony Bulandra”, care le-a oferit gratuit locaţia pentru desfăşurarea concursului Miss şi Mister Boboc. Şase perechi s-au întrecut pentru acest titlu, încercând să impresioneze juriul format din profesori şi sponsori ai evenimentului. Tema pe care elevii au ales-o a fost “O zi din viaţa de elev”.

Au fost acordate mai multe premii, dar marii câştigători au fost Simona Mihai şi Dragoş Gorgoteanu. „Nu mă aşteptam să câştig şi încă am emoţii. Am participat la concurs pentru mine, nu ca să fiu aleasă miss. Nu-mi place să fiu în centrul atenţiei”, spune cu modestie Simona. Nici Mister Boboc nu se lasă mai prejos. „Nu credeam că o să ies mister pentru că şi ceilalţi băieţi au fost buni. Sunt mândru de mine şi mă bucur că a venit balul cât timp mai suntem boboci. Cred că am impresionat juriul prin dansul «Ardealul», pe care l-am realizat împreună cu ai mei colegi din ansamblul Ciuleandra”, mărturiseşte Dragoş.

Dansurile „Ardealul” şi „Căluşarii” au fost alese de concurenţi la proba de aptitudini. În ciuda aparenţelor, aceste momente au fost pe placul celor din sală. „Mi-au plăcut dansurile populare, dar nu mi-au plăcut proba de cultură generală şi proba surpriză, care păreau regizate”, spune Andreea, elevă în clasa a X-a B.

Tinerii au petrecut până târziu în Club Silver, profitând de ocazie pentru a se distra la început de săptămână.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite