Mişcare şi relaxare la Wii Café

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi şi Laur îşi încearcă puterile într-un meci de box virtual
Cristi şi Laur îşi încearcă puterile într-un meci de box virtual

Pentru cei care aleg „ieşitul în oraş” ca modalitate de petrecere a timpului liber, apariţia singurei săli de jocuri pe console Wii din Târgovişte poate fi alegerea perfectă pentru recreere şi chiar mişcare, în orice moment al zilei.

Situată în centrul oraşului, pe strada Libertăţii, chiar lângă Cinema Independenţa, Wii Café se adresează tuturor vârstelor. Jocurile puse la dispoziţie de administratorii sălii acoperă o gamă largă de opţiuni, de la sport până la shootere sau jocuri cu maşini. În cadrul sălii de jocuri există două console Wii conectate la două televizoare LCD cu diagonala de 81 de centimetri, în faţa cărora există suficient spaţiu de desfăşurare pentru cei care aleg să joace unul împotriva celuilalt.
„Avem clienţi care vin şi din afara oraşului să joace, unii vin şi o dată la două zile. Cele mai căutate jocuri sunt cele sportive, au prins foarte bine la public cred şi pentru faptul că pot fi jucate în doi, sunt foarte antrenante”, a declarat Marius Pantilimon, administratorul sălii Wii Café.

15 minute costă 2 lei

Există mai multe opţiuni de tarifare pe care le puteţi alege, cea mai scurtă dintre acestea fiind varianta de 15 minute pentru care trebuie să plătiţi 2 lei. Pentru 30 de minute tariful este de 4 lei iar pentru o oră întreagă trebuie să scoateţi din buzunar 8 lei.
Obosiţi după meciurile de tenis sau de box, aveţi posibilitatea achiziţionării de produse răcoritoare sau chiar ciocolată caldă. În interiorul sălii, fumatul este strict interzis, atmosfera este liniştită, plăcută, iar petrecerea unei seri la Wii Café poate fi metoda optimă de petrecere a timpului liber.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite